Pekel'in çalışma raporu kabul edildi.

Pekel

Belediye başkan Yardımcısı Dursun Mirza: ‘' Bandırma'ya çivi bile çakmadığımızı söyleyenlerin gözüne dizine dursun''




Belediye
başkan Yardımcısı Dursun Mirza: ‘' Bandırma'ya çivi bile çakmadığımızı söyleyenlerin gözüne dizine dursun''


Bandırma Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Sedat Pekel'in başkanlığında yapılan toplantıda encümen üyelikleri için gerçekleşen seçimde CHP'li üyeler Erhan Elmastaş, Hüseyin Koçyiğit ve Mehmet Fahri Sert göreve getirildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu'na CHP'den İsmail Göksoy, Yalçın Cömert ve Tolga Tosun, AKP'den Necdet Sidat ve Fazıl Özpolat seçildiler.

Tarife Komisyonu'nda CHP'den Berna Serintuna, Asuman Korzay ve Erhan Elmastaş, AKP'den Niyazi Güler ve Eşref Kasapoğlu seçildiler.

İnceleme ve Araştırma Komisyonu'nda, CHP'li Ozan Onur, Metin Yalçınkaya ve Tolga Tosun, AKP'den Serap Şentürk ve Mesut Tatlıgil'e görev verildi.

İmar Komisyonu'nda, CHP'den Cemal Adıgüzel, Suat Ok ve Abdurrahman Buzlu, AKP'den Sabri Külcü ve Orkun Sencer görev aldı.

Kıymet Takdir Komisyonu'nda ise CHP'den Muhsin Eker ve Suat Ok, AKP'den Ahmet Edin'e görev verildi.

Meclis toplantısında, Belediye Başkanı Sedat Pekel'in 2012 yılı çalışma raporu da görüşüldü.

Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Yalçın Cömert'in yönetiminde gerçekleşen bu bölümde önce Belediye Başkanı Sedat Pekel, bir yıllık çalışmalarını özet durumunda anlattı, Ardından belediye başkan Yardımcısı Dursun Mirza belediyenin bir yıllık çalışmalarından örmekler verdi. Mirza 4 yıllık görev süreleri içinde 150 bin ton asfalt döküp, 450 bin metre karelik parke döşediklerini açıklarken,'' Bizden önceki AKP döneminde, 5 yılda 70 bin ton asfalt dökülüp, 390 bin metre karelik parke döşemesi yapılabilmiştir. Bu gerçekler ortadayken, Bandırma'ya çivi bile çakmadığımızı söyleyenler var. Gözlerine, dizlerine dursun!'' dedi.

AKP adına konuşan Sabri Külcü, belediyenin gerçekleştiremediği bazı konuları da eleştirdi.

Eleştirilerin ardından oylanan Belediye Başkanı Sedat Pekel'in 2012 çalışma raporu 21 oyla kabul edilirken, rapora 8 AKP'li üye ret oyu verdi.








REALİST
5.04.2013 18:10:51
inanan kişi önce kendisini açıklar.sonra tenkit

çağatay soyhan
7.04.2013 11:12:03
NOT : Buradaki amacım bir süredir çeşitli yerel gazetelerde insanlara hakaret içerikli yazılar yazan bu halk düşmanını tanımanızdır. Yorum okuyucularındır. Haber kutsal ise yorum özgürdür. Ben burada sadece yorum yapıyorum kişilere hakaret etmiyorum. Yaptığım bu hakaret içerikli yorumlar yazan kişinin bilinip tanınmasıdır. SEVGİLİ OKURLAR

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı